woensdag 29 maart 2017

Een Halve Eeuw

‘t Is inmiddels al veertien dagen geleden, maar nog steeds van toepassing...
Ons kleine ding, zo begint de tekst van het bedrijf waar ze werkt, is al vijftig jaar geworden, het is haar niet aan te zien.

Op haar werk is er dus veel drukte van gemaakt, iedereen te laten weten, kijk eens aan, ze is al vijftig, niet voor te stellen. Overal levensgrote foto’s. Zelf heb ik daarvan één foto mogen aanschouwen. vijftig jaar is een halve eeuw.

Dat is niet zomaar iets. We zijn uiteraard blij met haar. Groot of klein, ze mag er zijn. Helemaal vergeten willen we deze mijlpaal niet, dus zochten we een foto uit, op haar werk gemaakt, waardoor ook duidelijk werd, dat dit kleine ding in ‘t verleden verzot was op haar motor en daardoor waren we zeer tevreden met de foto, die ik hier ga plaatsen. Er bestaat nog een mooiere, maar....in overleg ........ we houden het hierbij. Ze is tenslotte onze (schoon)dochter and we love her.


 
Duidelijk een plaatje met het verleden in gedachten. Ze was een motorrijdster met verve, klein maar dapper, onze (schoon)dochter, moeder van onze kleinzoon Desmond.

eFVe

1 opmerking:

  1. Nog gefeliciteerd 😀 nog maar 2 jaar en 1 dag ...en dan ik ook..😉

    BeantwoordenVerwijderen