maandag 31 december 2018

Weekend

Afbeeldingsresultaat voor zaterdag/zondag
 
 
Weekend dus. Gisteren een leuke dag. Alles verliep geweldig goed. Onze washulp Mirjam kwam en bleef een kopje thee drinken. Wij zien haar graag.

Diezelfde morgen nog gewandeld, al was de wind al rijkelijk aanwezig. Proberen zoveel mogelijk de wind te ontwijken en veel achterommetjes door, dan heeft de wind weinig kans.
‘s Avonds een lekker hapje gehad. Het kwam uit de diepvries en ik wist werkelijk niet meer, wat voor vlees we in de kuip hadden, maar...de smaak was raak.
Daarna snel “Top 2000 a gogo” kijken en morgen weer verder.

De zondag is aangebroken en we gaan dapper verder. Het begin voelt goed en dat geeft de burger moed.
Toch nog een foutje...de rest van de Kerstkrans te lang verwarmd. Stinken geen gebrek en prachtig zwart gekleurd. Oh oh oh, wat jammer.
Verder gaat alles z’n gangetje, de was draait, zolang kunnen we nog niet gaan wandelen, maar het lijkt een droge dag te blijven, dus...straks gaan met die banaan.
De kniepertjes zijn op, morgen nog snel even naar de winkel rennen, want die horen erbij, einde jaar.

Onze wandeling zit er weer op, nu is het tijd voor een boterham en ik durf het haast niet melden, maar wensen mag altijd, misschien nog zo’n loopje??? Dat zou geweldig zijn.
Het is er niet meer van gekomen, er was schaatsen op TV en dan is Anne niet weg te branden. Nu nog even ons avondmaal koken en de dag zit er weer op en het was een goeie dag.

Nog een ex-buurvrouw op bezoek gehad met haar vriend, onze klusjesman. Hoe bestaat het?
Het bestaat, door de ex-buurvrouw zijn we aan deze klusjesman gekomen en het zijn beiden geweldige mensen.
Hiermee sluit ik deze zondag af, maar niet zonder te melden, dat het een hele fijne zondag was, ook al hebben we de zon niet gezien.
 
Afbeeldingsresultaat voor het zonnetje in huis
 
Maar...ben ik misschien vandaag het zonnetje in huis? Ik mag het hopen...
eFVe

Geen opmerkingen:

Een reactie posten